Toilet verstopt in Groningen?

Een verstopt toilet is vervelend en zorgt al snel voor enorm ongemak. Zeker als u maar één wc in uw woning heeft is het zaak om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. In de regio Groningen staan onze specialisten daarom dag en nacht voor u klaar. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoer en riolering, wij zorgen ervoor dat ook uw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt.

Het toilet ontstoppen

Het ontstoppen van een toilet is een vervelend klusje. Vanzelfsprekend kunt u hier een specialist voor inschakelen, wij zijn u graag van dienst in Groningen en omgeving. U kunt echter ook eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen. Dit doet u allereerst door uit te sluiten dat er iets in het toilet is gevallen, waardoor het water niet meer weg kan lopen. Is dit niet het geval? Gebruik dan een ontstopper of zet ontstoppingsmiddelen in.

Als de verstopping hierdoor niet verholpen wordt, bevindt de blokkade zich waarschijnlijk verder in de afvoer. U controleert dit door te kijken of het water uit uw wastafel of douche wel goed wegloopt. Gaat dit eveneens moeizaam, of is er sprake van geborrel? Dan is het verstandig om een rioolexpert in de arm te nemen. Er is dan namelijk sprake van een ernstiger probleem, en professioneel ontstoppen van uw riolering is nodig.