Last van rioolstank in Groningen?

Vaak herkent u de lucht meteen: een muffe, vochtige geur die u met het riool associeert. Kortom: u heeft te maken met rioolstank in huis. Zoekt u hiervoor een vlugge oplossing? In de regio Groningen kunt u hiervoor bij ons terecht. Dankzij onze snelle en zorgvuldige service is de nare lucht dan snel verholpen.

Oorzaken van rioollucht in huis

Stankoverlast die door het riool veroorzaakt wordt, kan verschillende oorzaken hebben. Misschien heeft u te maken met een scheurtje in uw riolering of afvoer, of zit er een lek in een verbindingselement. Ook kan er sprake zijn van slechte ontluchting, bijvoorbeeld in uw wc, toilet, kruipruimte of kelder. Wat de precieze oorzaak is: bij rioolstank is er in ieder geval iets niet in orde met uw riool. En dat moet snel worden opgelost!

Schakel een rioolexpert in

Het wegnemen van rioollucht kan soms behoorlijk lastig zijn, omdat de bron van de stank moet worden gevonden. Gelukkig hebben onze experts hier veel ervaring in. En ze zijn u met plezier van dienst! In Groningen en omgeving staan wij bij rioolstank voor u klaar. Schakel ons in, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. Wij komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe om de vieze geur te verhelpen. Dan ruikt uw huis weer fris en fruitig!