Rioolinspectie in Groningen

Heeft u een steeds terugkerende verstopping in Groningen van uw riolering? Vermoedt u dat uw rioleringsstelsel niet meer in goede conditie is? Dan neemt u  in Groningen contact met ons op en laat u ons een rioolinspectie uitvoeren. Hiervoor gebruiken we een camera. Bij zo’n camera inspectie gaan wij met een camera uw riool in. Zo geven we u snel meer duidelijkheid over het mankement.

Voorkom overlast door camera inspectie

Het grote voordeel van rioolinspectie met een camera is dat wij hiervoor niet onnodig uw vloer of de straat open hoeven te breken. De camera is uitgerust met een kleurenscherm met opnamemogelijkheden, zodat wij het gebrek vastleggen en de exacte locatie. Vervolgens hoeven wij alleen op deze plaats eventueel te slopen en te graven. Door het onderzoek kan naar voren komen dat er extra periodieke reiniging nodig is, of een aanpassing of vernieuwing van uw riool. In dit geval doen wij een voorstel voor u. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Samen met u bespreken wij hoe wij op de lange termijn kosten en overlast kunnen voorkomen.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor rioolinspectie? Neem dan contact op met onze vakmannen. U kunt op deze website het contactformulier invullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0800 255 3733. In Groningen en omgeving staan wij voor u klaar!