Rioolrenovatie in Groningen

Veel mensen staan er niet bij stil, maar ook het riool heeft een houdbaarheidsdatum. Heeft u regelmatig last van rioolproblemen? Misschien denkt u dan aan rioolvervanging, maar wist u dat rioolrenovatie vaak ook een goede oplossing is? In Groningen en omgeving kunt u hiervoor bij ons terecht. Onze vakmannen hebben ruime ervaring in rioolreparatie en staan ook voor u klaar!

De voordelen van relinen

Als u voor relining kiest, voorzien wij het bestaande riool van een nieuwe binnenkant. We brengen via de putten een kous aan, die in de buizen komt. De kous is van naaldvilt of glasvezel, en zorgt ervoor dat u na de uitharding weer een waterdicht riool heeft, dat als nieuw is. Zo kan het weer een jaar of vijftig mee! Bij deze riooltechniek hoeven we het riool niet open te breken, omdat het via putten gaat. Dit scheelt u niet alleen overlast en hinder, maar kost ook veel minder tijd! Rioolrenovatie was nog nooit zo eenvoudig.

Tijd voor rioolrenovatie?

Denkt u dat uw riool toe is aan rioolrenovatie, en bent u geïnteresseerd in relinen? Neem dan contact op met onze experts, want wij helpen u graag! U kunt het contactformulier op deze website invullen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer 0800 255 3733. Voor rioolreparatie in de regio Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!