Rioolvliegjes in Groningen?

Heeft u last van rioolvliegjes? Dat wijst vaak op rioollekkage. Dit kan lastig te verhelpen zijn. In Groningen en omgeving kunt u hiervoor gelukkig onze professionals inschakelen. Wij zorgen voor een vlugge oplossing!

Het verband tussen rioolvliegjes en rioollekkage

Zoals u dankzij de naam van het beestje al zult vermoeden, vindt u rioolvliegjes normaal gesproken in het riool. Treft u zet daarbuiten aan? Dan is dat een slecht teken. De motmuggen of latrinevliegjes, zoals ze ook wel worden genoemd, wijzen dan op rioollekkage. Door een scheurtje in de rioolbuizen kunnen ze dan naar buiten. In het slib van het lek vinden de vliegjes een vruchtbare bodem om zich snel voort te kunnen planten. Zo heeft u al vlug te maken met een echte plaag! En omdat de rioolvliegjes allerlei nare bacteriën met zich meenemen uit het riool, is dat niet iets om blij van te worden.

Om van de vliegjes af te komen, is het noodzakelijk dat de bron van het lek wordt opgespoord en gedicht. Zoekt u daarvoor een expert? Onze vakmannen staan in de regio Groningen voor u klaar! Wij hebben ruime ervaring in rioolvliegjes bestrijden, en zetten onze kennis en kunde graag voor u in. Dan is de overlast snel verleden tijd!